APPLICATIEMANAGEMENT & BEHEER

We beheren een breed scala aan technologieën. Onze professionals hebben in meerdere industrieën ervaring en inzichten opgedaan. Ook kunnen we u in verschillende landen en tijdzones ondersteunen. We zijn er voor u: om u te ontzorgen op uw weg naar succes.

Monitoringsysteem

We kunnen uw applicaties 24/7 monitoren. Onze monitoringtool analyseert alles wat belangrijk voor uw bedrijfsvoering is of problemen kan veroorzaken. En omdat we de prestaties van uw applicaties continu volgen, kunnen we u nuttige informatie verstrekken over bijvoorbeeld de volumegroei, datacomplexiteit en gebruikersvereisten.

Flexibel aan te passen

Om snel te kunnen inspelen op nieuwe klantwensen of veranderingen in de bedrijfsvoering, moeten uw applicaties flexibel zijn. Want u wilt niet achterblijven op de ontwikkelingen in uw markt. Onze experts en oplossingen helpen u om up-to-date te blijven en voorsprong op uw concurrentie te houden. Onze processen zijn conform ITIL ingericht en sluiten aan op alle fasen van verandermanagement.

10.000.000+ klanten

De applicaties die we beheren bevatten gegevens van ruim tien miljoen klanten. En dit aantal neemt nog steeds toe. Wilt u uw bedrijf laten groeien? Wij helpen u graag!

5.000+ gebruikers

Wereldwijd werken meer dan 5.000 gebruikers met de applicaties die wij beheren.

100+ applications en interfaces

We beheren meer dan 100 verschillende applicaties, services en interfaces.

1.000.000+ emails per maand

Namens onze klanten versturen we meer dan 1 miljoen e-mails per maand. Ook helpen we onze klanten in de retailbranche met gerichte marketing- en salestraining.

Reageren is niet genoeg

Klanten vragen en verwachten steeds meer, en kunnen leveranciers gemakkelijker vergelijken via internet. Dit stelt hoge eisen aan uw dienstverlening, kwaliteit en beschikbaarheid. Het volstaat niet meer om u aan veranderingen aan te passen: u dient proactief te zijn en te anticiperen op kansen. Een andere optie is zelf innoveren en trends creëren. Hiervoor heeft u een ervaren team nodig dat zijn werk serieus neemt en de ontwikkelingen op de voet volgt. Het team van BlueCircle brengt u graag naar ‘the next level’.

Uw huidige en toekomstige behoeften

U helpen om de concurrentie voor te blijven in een markt die voortdurend verandert: dát is ons doel. We houden rekening met uw huidige en toekomstige behoeften. Samen met u bepaalt ons team wat de beste manier is om succesvol te zijn en uitdagingen te adresseren.