INFRASTRUCTUURBEHEER & ONDERSTEUNING

Van ontwerp tot technische ondersteuning

Goed gedefinieerde processen zijn de bouwstenen voor succes. Wij hebben een reeks ITIL-processen op maat gemaakt en ontworpen, en gebruiken deze in alle stadia van het infrastructuurbeheer. Van ontwerp en implementatie tot technische ondersteuning.

Ondersteunde technologieën

Ons team heeft veel ervaring met veeleisende informatiesystemen, applicaties en het beheer van interfaces. Ook hebben we ruime kennis van de technologieën, systemen en applicaties die kleine en grote bedrijven het meest gebruiken.

Monitoringsysteem

Wij kunnen uw applicaties en infrastructuur 24/7 bewaken. onze tool analyseert alles wat belangrijk voor uw bedrijf is of helpt om problemen te voorkomen.

10 jaar ervaring

We hebben meer dan 10 jaar ervaring met Microsoft Dynamics AX, en diepgaande kennis van op Microsoft-technologie gebaseerde oplossingen.

5.000+ eindgebruikers

Wereldwijd gebruiken meer dan 5.000 mensen door ons beheerde applicaties

840 servers

We kunnen ononderbroken gebruik maken van meer dan 840 productieservers en 1.000 databases. Verdere groei? Dit kan ons monitoringsysteem prima aan!

20.000 parameters

Onze systemen draaien soepel omdat we continu ruim 20,000 parameters monitoren.

Monitoren is niet genoeg

Nieuw ontwikkelde informatietechnologieën overtreffen de verwachtingen, en vragen om extra tijd en financiële middelen. Nu alles zo snel verandert, kunt u zich geen fouten veroorloven. Het volgen van en reageren op veranderingen is niet genoeg. U dient problemen proactief te voorkomen en de infrastructuur continu te verbeteren. Want zelfs één fout kan een enorme impact op de bedrijfsvoering hebben.

  • Een Service Level Agreement (SLA) is een vast onderdeel van onze diensten.
  • Door onze vaste reactietijden weet u precies wanneer uw probleem ons probleem wordt.
  • Met BlueCircle Support garanderen we een reactie binnen 1 uur voor spoedverzoeken.
  • Onze oplossing ligt in het voorkomen van problemen.
  • We adviseren passende infrastructuurwijzigingen om een stabiele werking van uw bedrijf te waarborgen en incidenten te voorkomen.
  • We evalueren incidenten en stellen verbeteringen voor om ze in het vervolg te voorkomen.